Śmietana ryżowa jest pyszną alternatywą do kremów mlecznych. Można też użyć jej do dań i pikantnych sosów, kremów, zup, risotto, deserów...a także do kawy i herbaty.
Hej Laseczki ;)
Dziś przychodzę do Was z recenzją śmietany ryżowej ;) Po raz pierwszy się spotkałam z taką śmietaną i już wiem że nie ostatni
Od firmy
w ramach współpracy dostałam produkty producenta
Powiem Wam szczerze że na początku się bałam smaku / zapachu bałam się że zepsuję sobie danie ...Ale do odważnych świat należy więc postanowiłam że zrobię duszoną szynkę z cebulą i papryką z dodatkiem tej śmietany ( zrobiłam z niej sos śmietankowy ) I co ?? Udusiłam szynkę i pod koniec duszenia dodałam śmietanę
Wcześniej śmietanę przelałam do miski by dodać gorącego wywaru by się nie skwasiła..Otwierając opakowanie nie wiedziałam co mnie czeka a tam gęsta biała śmietana ( wyglądem przypominała budyń ) trochu się bałam ją spróbować no bo jak śmietana ryżowa ?? ale spróbowałam i byłam zadowolona nie czuć ryżu fajny lekki śmietankowy smak dobrze się rozprowadziła raz w wrzącym " sosem - bulionem "
Śmietana dodaję śmietankowego smaku potrawie :)
Potrawa jest lekko śmietankowa dobrze śmietana podbija sos i nie waży się ;)
Co ja mogę jeszcze Wam o niej napisać ??
Jest bardzo dobra polecam :)
Śmietana ryżowa jest pyszną alternatywą do kremów mlecznych.
Można też użyć jej do dań i pikantnych sosów, kremów, zup, risotto, deserów...a także do kawy i herbaty.
Skład: woda, olej słonecznikowy*, ryż* (5,3%), stabilizator (guma akacjowa), syrop z agawy*(0,42%), sól morska, naturalne aromaty.
A Wy znacie taką śmietanę ??
Jeśli nie to zapraszam na stronę firmy można tam zamówić to i owo :)
A asortyment naprawdę ciekawy mają :)
Smacznego ;)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz