sobota, marca 12, 2022

Testujemy Sery HOCHLAND / KLUB EKSPERTEK OFEMINI / #REKLAMA

 Hochland

Sielski z natury

Nowe sery żółte Hochland Sielski w plastrach pochodzą z najczystszych terenów Polski, zwanych Zielonymi Płucami Polski. Mleko, które jest podstawą tych pysznych serów, pochodzi od krów z polskich rodzinnych gospodarstw, w których dba się o higienę i bezpieczeństwo zwierząt.

Hej Moje Myszki Kochane :) 

Dziś kilka słów o serach żółtych jakie mogłam przetestować i poznać dzięki uprzejmości portalu  

Ofeminin.pl - dla kobiet wszystko: Uroda | Moda | Kuchnia oraz firmie HOCHLAND 


Dostałam 3 różne smaki do testowania . I dziś Wam napiszę dosłownie kilka słów o nich i ich smaku . 
Trochu ze strony OFEMINIUM.PL informacji : 

                                Poznaj Hochland Sielski z natury

Hochland Sielski to trzy wyjątkowe warianty smakowe oraz jedyne takie opakowanie na rynku, które jest bardzo wygodne, a dzięki innowacyjnemu zamknięciu na rzep zapewnia długą świeżość produktu.

A ponadto, po zjedzeniu pysznego sera, opakowanie może służyć również jako opakowanie na kanapki czy do segregacji drobnych przedmiotów.

  1. Hochland Sielski Klasyczny wyróżnia delikatnie owocowy, zrównoważony smak i charakterystyczne dziury.
  2. Hochland Sielski Śmietankowy to propozycja dla miłośników aksamitnych, łagodnych smaków i serowej delikatności.
  3. Hochland Sielski Wędzony to ser z dziurami łączący w sobie owocową nutę z naturalnym wędzeniem dymem olchowym.
MOJA OPINIA : 

Zacząć trzeba od tego że sery są dobrze zapakowane z opcją zamknięcia więc sery mogą leżeć w lodówce a my możemy być spokojni że ser nam nie wyschnie .
Warto zwrócić uwagę na skład serów . Składy produktów firmy HOCHLAND są przejrzyste , krótkie i co ważne bez chemii .




SER ŚMIETANKOWY - Bardzo lekki w smaku , taki maślany. Jest delikatny , dobrze się sprawdza na kanapce z pomidorem i rzeżuchą . Można też nim " zagęścić " sos i zrobić taki serowy do makaronu , bo jest tak kremowy. Fajnie się sprawdza w kuchni bo jest uniwersalny .



SER KLASYCZNY - Dobry znany każdemu ser z dziurami. Ser ma smak klasyczny ,znany od dziecka. Dla mnie plus że ser nie śmierdzi. Raczej ma ładny taki apatyczny zapach i smak dzieciństwa ! 



SER WĘDZONY - Uwielbiam . Przypomina mi takie " oscypki " Ser fajnie nadaje smak szczególnie w tostach . Ser dobrze się rozpuszcza i świetnie smakuje . Do tego te plastry są takie konkretne . Czuć że jesz produkt .


 

Także takie 3 serki testowałam. Wszystkie mi smakowały , ale nr jedne dla mnie jest ser wędzony a dla męża nr 1 to zdecydowanie śmietankowy . Poznaliśmy te sery dzięki uprzejmości Ofeminin.pl  / HOCHLAND  i wiemy że te sery zostaną z nami na zawszę .Chętnie będziemy je kupować i robić na różne sposoby .

Dziękuje za możliwość testowania .

A Wy lubicie sery żółte ?

---

#postsponsorowany
#wpissponsorowany
#reklama 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz